099 5844 381 betlehem.osijek@gmail.com www.betlehem-osijek.hr https://www.facebook.com/betlehemosijek

Svjedočanstvo štićenice Udruge Betlehem

Štićenica Udruge Betlehem svjedoči kako su ju mnogi nagovarali na abortus, govorili joj da „ima vremena za obitelj i djecu“ te da će „jednog dana naići netko tko će ju voljet“.
Ona je ipak odlučila roditi dijete: „Znala sam da će mene to dijete koje će roditi, jednog dana isto tako voljeti i više nego sve to te da će mi pružiti sreću više nego što bi mi pružilo sreću bilo što drugo u životu jer je sve to prolazno. To me je nagnalo da rodim.“

Šaptač bebama (pater Marko Glogović)

Pogledajte snimku emisije Vidljivi tragovi, splitske TV Jadran u kojoj pater Marko Glogović, pavlin poznat po borbi za nerođene (koji je radi toga dobio naziv šaptač bebama), govori o tome kakvi smo kao kršćani i kakvi bi trebali biti.

Svjedočanstvo hrabre majke

Jedna je hrabra majka odlučila posvjedočiti, želimo to sa vama podijeliti:

Hvaljen Isus i Marija! Kao djevojka sam sa zanimanjem čitala u Glasniku Srca Isusova i Marijina pisma čitatelja o razl.moralnim pitanjima, posebno vezano uz obitelj. Sa 20 god. oboljevam od zloćudne bolesti, prolazim kemoterapiju i oporavak. Htjela sam biti redovnica i teško sam prihvatila nakon 5god. samostanskog života odgovor poglavara kako smatra da se trebam udati i zasnovati obitelj. Završavam medic. fakultet na kojemu upoznajem svog supruga i zasnivam obitelj.

Opširnije...